laatste nieuws...

voor de winter ook hier afscheid genomen van een aantal ponys, we wilden graag met een wat kleinere koppel de winter in en hebben nu het koppeltje waar we graag mee verder willen in de toekomst, dus we hebben afscheid genomen van yvora en haar kroost. 

nu hebben we er nog 6 en komend jaar weer 2 veulens erbij van wonder en wendy.

wendy is drachtig van joris LH en wonder is drachtig van Sieger van vries,we zien erg naar deze 2 veulentjes uit. 

ook heel erg mooi nieuws deze maand november....we zijn zelf ouders geworden van een prachtige dochter die de naam noa heeft gekregen,wat een rijkdom!  

weer een heel mooi veulentje rijker!

ook onze lieve cayo heeft een veulentje ter wereld gebracht afgelopen maandag 14 mei, een prachtig mooi merrieveulentje waar we zo op gehoopt hadden! dus hier zijn we heel erg blij mee!haar naam is melody van de gaarden en is echt een kopietje van haar mama met dezelfde aftekeing op haar hoofdje! haar vader is herbert van de viersprong.

veulen nieuws****

onze yvora heeft haar veulentje gekregen, ditmaal een heel mooi hengstveulentje die de naam macho vd gaarden heeft gekregen! en hij doet zijn naam al eer aan een echte kleine stoere brutale boef! zijn vader is elmar.

laatste nieuws ***

ook donya heeft een geweldige nieuwe plek gevonden,bij jolien wind en haar gezin!

super fijn adres met heel veel liefde!

nu wij een plekje gecreeerd hebben, hebben we vanavond onze nieuwe aanwinst opgehaald , wij hebben wendy LH kunnen kopen van wiebe adema en hopen op veel succes met deze knappe merrie, we zijn heel blij met de tweede sonneke LH dochter bij ons in de wei!

fotos volgen binnenkort!!

 ***** laatste nieuws*****

 

doordat we teveel ponys krijgen hebben we er afgelopen week 3 verkocht!

Deze a.s zaterdag zullen Katya & Kae-lynn samen verhuizen naar zevenhuizen in groningen.

ze gaan daar coaching ponys worden voor kinderen bij stal de bolheim, olga hartman wij wensen jou heel erg veel geluk met deze twee lieverds en wij zijn blij dat ze zo een topadres krijgen!

ook het merrieveulen van donya is afgelopen week verkocht(lycka) en zal binnenkort verhuizen naar Jan Kevelam en zij blijft dus mooi in holten, heel veel geluk met deze kleine knappe dame jan!